Kırtasiye imkanı

Batman Umut Kervanı’ndan öğrencilere kırtasiye ve gıda yardımı

Haberler 15.10.2020 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Umut Kervan tarafndan ihtiyaç sahibi örencilere krtasiye ve gda yardm yapld.

Batman Umut Kervan Bakan Mehmet Ali Ik, yapt açklamada, ihtiyaç sahibi ailelere düzenli yardmda bulunduklarn belirtilerek, yaplan yardmlardan birinin de örencilere krtasiye ve gda destei sunmak olduunu söyledi.

Yaklak 300 muhtaç örenciye krtasiye ve gda paketi ulatrdklarn aktaran Ik, unlar kaydetti:

KIRTASYE VE GIDA YARDIMI

çinde bulunduumuz pandemi günlerine ramen Umut Kervan olarak her aya bir faaliyet yaparak yolumuza devam etmekteyiz. 2005 ylnda bugüne kadar yaptmz ayni ve nakdi yardmlarla imkanlar dhilinde madur ve muhtaç ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyoruz. Bugün de aylk olarak yapm olduumuz yardmlar kapsamnda 160 aileye 100 lira deerinde gda paketi ve 300 muhtaç örencimize de 150 lira deerinde krtasiye ve gda yardmnda bulunduk.

mkanlar ölçüsünde örencilerin krtasiye ihtiyaçlarn ksmen de olsa gidermeye çaltklarn dile getiren Ik, Dattmz gda paketlerimizin içinde temel gda malzemesi olarak sv ya, pirinç, mercimek, bulgur, makarna, tuz, çay ve eker bulunmakta. Krtasiye olarak snf kategorisine göre çanta, kalem, silgi ve defter gibi örencilerin gereksinim duyduu ihtiyaçlar temin ederek muhtaçlara ulatrdk. dedi.

Ana Sayfaya Git