Kış masalı

Yenişehir Belediyesinden, çocuklar İçin ‘Kış Masalı’ etkinliği

Haberler 13.01.2022 - 01:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir Belediyesi, çocuklarn fiziksel ve zihinsel geliimine katk sunmak adna Aile Destek Merkezleri (ADEM)ler araclyla etkinlikler düzenleyerek çocuklara çeitli eitimler veriyor.

KI MASALI ETKNL

Yeniehir Belediyesi, Gevher Nesibe Sultan Aile Destek Merkezinde Okuma-Yazma ve Diki Nak eitimi alan annelerin çocuklar eitmenler tarafndan eitiliyor. Eitim alan annelerin çocuklar için oluturulan oyun odasnda çocuklar için K Masal Etkinlii düzenlenerek k mevsiminin genel özelliklerini ve doada yaanan deiimler çocuklara öretiliyor.

ALE MERKEZ ARACILII

Yeniehir ilçesine bal Aile Destek Merkezleri araclyla ilçede yetikinlerin eitimleri yan sra çocuk ve gençlere yönelik eitimlerin de verildiini belirten Yeniehir lçe Kaymakam ve Yeniehir Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, Geleceimizin teminat ve kültürümüzün taycs olan çocuklarmzn kaliteli bir eitim alabilmeleri ve bo zamanlarn daha elenceli geçirebilmeleri bizler için oldukça önemlidir. Bu amaçla ADEMlerde kalifiyeli eitmenlerimizle çeitli etkinlikler düzenleyip, eitimler veriyoruz. K masal etkinlii gibi elenceli etkinlikler sonucunda çocuklarmzn gülen yüzlerini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Yaptmz hizmetlerin ve çalmalarn bizlere bu ekilde dönüünün olmas, motivasyonumuzu daha da arttrmaktadr. Hafta içi Aile Destek Merkezlerimizin görmü olduu youn ilgiden dolay hafta sonu da eitimlerimizi bu merkezlerimizde sürdürmeyi planlyoruz dedi.

DK KURSLARI AçILDI

Gevher Nesibe Sultan Aile Destek Merkezi kursiyerlerinden Aye Sultan, Biz anneler, diki kursuna ya da okuma yazma kursuna giderken çocuklarmz da oyun odasnda hem eitim almalar hem de elenmeleri için brakyoruz. Gözümüz arkada kalmyor. Kaymakam Beikciye çok teekkür ediyoruz, biz annelere ve çocuklarmza böyle hizmetler sunduklar için diye konutu.

Ana Sayfaya Git