Kitabını alan geldi

Diyarbakır'da kütüphaneler Haftası kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi.

Haberler 29.03.2018 - 08:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Merkez Yeniehir ilçesindeki Ant Parkta Diyarbakr Okuyor Okumak Özgürlüktür Kitabn Al Meydana Gel temasyla yaplan etkinlie katlan örenciler açk havada kitap okudu.

l Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Nurettin Karahan, farkndalk oluturmak için açk havada kitap okuma program düzenlediklerini kaydederek, Diyarbakr, kitap okumayla çok hair neir bir memleket. l Halk Kütüphanemizde Türkiyede ortalamann üstünde ödünç kitap alnyor. dedi.

KTAP OKUMA

Etkinlie katlan örencilerden brahim Berat Kaplan, duyduu memnuniyeti dile getirerek, Okuldan çkan çocuklar da bizi görüp kitap okumak isteyebilir. Açk havada okumak daha güzel oluyor. Kitap okumay seviyorum çünkü houma gidiyor. Kendimi ayr bir dünyadaym gibi hissediyorum. ifadelerini kulland.

Örenci Meryem Gülolu da açk havada kitap okumann mutluluunu yaadklarn vurgulayarak, çok güzel bir etkinlik. Böyle etkinliklerle insanlar kitap okuma alkanl kazanabilir. Açk alanda kitap okuduumuzda temiz oksijeni içimize çekip, sevdiimiz karakterlerin dünyalarna giriyoruz. Yeilliin arasnda kitap okumay hep hayal ediyordum. diye konutu.

Ana Sayfaya Git