Kitap kafe

Eğitime, Bilgiye ve Bilime Dost Kayapınar Belediyesi Tarafından Yapılan “Kitap Kafe” Vatandaşların Hizmetine Girdi.

Haberler 09.01.2020 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi tarafndan yaplan ve içerisinde yürüyü yollar, çocuk oyun gruplar, spor alanlar, gölet, midilli at alan, müzikli su oyunlar, buz pisti ve kafenin de yer ald 100 bin metrekare alana sahip Park 75te Kitap Kafe 3500 seçkin eser ile vatandalarn hizmete açld.

Park 75 içerisinde yapm Kayapnar Belediyesi tarafndan tamamlanan Kitap Kafede, ücretsiz ikramlar yaplarak kitap okuma alknlnn yaygnlatrlmas hedefleniyor.

KTAP KAFE AçILDI

Sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam eden Kayapnar Belediyesi salkl bir gelecee sahip olabilmek için Kitap Kafe projesi ile her yataki çocuk ve yetikinlere ulamaya çalyor. nternet eriimi olan, sosyal aktivitelerin gerçekletirilebilecei, nezih bir mekn olarak tasarlanan Kitap Kafeden herkes yararlanabiliyor.

KOç KTAPSEVERLERLE

Kitap Kafeyi ziyaret ederek, kitapseverlerle bir araya gelen Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç; Eitime yönelik yatrmlarmz ile çocuklarmz ve yetikinlerimizi gelecee hazrlyoruz. Kitap okumak, okumay seven insanlar için vazgeçilmez bir tutkudur. çimizdeki örenme, merak ettiimiz sorularn cevabn arama ve kiisel geliim ihtiyacn karlama hissinin tatmin olaca en temel ey kitaptr. Bu kitaplarn en tat alnarak okunaca mekanlar da kitap kafelerdir. Bu vesileyle ksa süre önce ilçemizde faaliyete giren Kitap Kafeyi ziyaret ederek, hem burann açlmasna vesile olan arkadalarmz tebrik etmek, hem de kitapsever arkadalarmz ve kardelerimizle bir araya gelmek istedim dedi. Koç, Kayapnarl vatandalarn eitimine katk salamak için bu tür çalmalarn devam edeceini bildirdi.

Ana Sayfaya Git