Kitap kurtları ödüllerini aldı

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi.

Haberler 08.06.2018 - 08:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulpta en çok kitap okuyan örenciler için ödül töreni düzenlendi. Merkez Yeni Mahalledeki bir hal sahada düzenlenen törene, Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Fatih Dülgerolu, lçe Milli Eitim Müdürü Fatih Kaya, öretmenler, örenciler ve veliler katld.

KTAP KURTLARI

Milli Eitim Müdürü Kaya, Kulp Belediyesi ve lçe Milli Eitim Müdürlüü ibirlii ile balatlan Kulpun Kitap Kurdu Gelecein Umudu adl proje kapsamnda en fazla kitap okuyan örencilerimize hak ettikleri ödülleri vermek için bu gün burada toplandk. Toplum olarak dünya üzerinde iyi, güzel bir yer edinmek istiyorsak okumak, düünmek ve buna bal olarak tartmak, sorgulamak, eletirmek ve bilim öretmek zorundayz. Kitapla yetien nesiller baar dolu iyi bir gelecee doru koan ve özgürleen insanolu olacaktr. 4 ay boyunca devam eden projemizden aldmz veriler gösteriyor ki emeimizin karln alm bulunuyoruz. Umut ediyorum ki projemiz bu baarsn koruyup artrarak devam edip gelenekselleecektir dedi.

ÖDÜLLERN ALDI

Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Fatih Dülgerolu ise, Dört ay önce ilçemizde balatm olduumuz proje kapsamnda en fazla kitap okuyan siz sevgili örenci kardelerimize, projemizin banda taahhüt etmi olduumuz bisiklet ödüllerini datm töreninde bir araya gelmi bulunmaktayz. Projemizin memleketimize, milletimize, eitim camiamza örenci kardelerimize hayrl olmasn temenni ediyorum diye konutu.

Konumalarn ardndan örencilere ödülleri verildi.

Ana Sayfaya Git