Kitap okudular, kazandılar

Hani Belediyesi tarafından düzenlenen 'Okuyoruz kazanıyoruz' yarışmasında dereceye giren öğrenciler bisikletle ödüllendirildi.

Haberler 16.03.2018 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Necip Fazl Ksakürek Gençlik Sanat ve Kültür Merkezinde açlan çok amaçl kütüphanenin daha etkin kullanmn salamak, çocuklara ve gençlere kitap okuma alkanln kazandrmak için balatlan Okuyoruz kazanyoruz yarmasnda dereceye girenler ödüllendirildi. Kütüphaneye üye olarak en çok kitap okuyan örencilere Hani Kaymakam ve Belediye Bakan aban Arda Yazc tarafndan bisiklet hediye edildi.

Kütüphanede 100 bin kitap bulunuyor

Hani Belediyesi tarafndan temin edilen ve birçou da karde belediyelerden gönderilen çocuk ve Halk Kütüphanesinde toplam 100 bin kitap bulunuyor. Haftann her günü açk olan kütüphaneden günde ortalama 200 kii yararlanyor. Üyelerin ödünç kitap alabildii kütüphanede ücretsiz internet hizmeti de veriliyor. Örenciler bir taraftan kitaplarn okurken dier taraftan da çay, kahve ve souk içeceklerden ücretsiz olarak faydalanyor.

Kütüphaneye gelen örenciler de kendilerine bu imkan salayan Hani Belediye Bakan aban Arda Yazcya desteklerinden ötürü teekkür etti.

Ana Sayfaya Git