Kitap okuma alışkanlığı!

Muş'un Varto Kaymakam ve Belediye Başkanı Vekili Ertuğrul Avcı'nın öncülüğünde Şehit Coşkun Özcan İlkokulunda kurulan kütüphanenin açılışı yapıldı.

Haberler 19.02.2020 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kütüphanenin açlna Kaymakam Erturul Avc, lçe Milli Eitim Müdürü Yalçn Süne, Halk Eitim Merkezi Müdürü M. Sait Turan ve okul müdürleri katld. ehit Cokun Özcan lkokulunda kütüphanenin açlnda konuan Kaymakam Avc, 900 adet kitabn kütüphanede olduunu belirterek, Geleceimizi ekillendirmek ve daha güvenle bakabilmek için önceliimiz eitimdir. Kaliteli bir eitim için de akademik baarnn yannda sosyal, kültürel, sportif faaliyetler yönünden örencilerin yetitirilmesi gerekir. Okullarmzdaki fiziki meknlar iyiletirmek için çalyoruz. çocuklarmzn daha kaliteli artlarda eitime devam etmeleri en büyük arzumuz. Kütüphanesiz Okul Kalmasn projesi ile de çocuklarmza kitap sevgisini ve okuma alkanln kazandrabileceimiz alanlar oluturmak istiyoruz dedi.

KTAP OKUMA ALIKANLII

Kitap okumann çocuklarn geliiminde büyük bir etkiye sahip olduunu, ruhu ve zihni beslediini de ifade eden Kaymakam Avc, Günümüzde toplumlar, sahip olduklar bilgi birikiminin çounluunu kitaplar sayesinde edinmektedir. Geri kalan bilgi ise tecrübelerle örenilir. Kitap okumak, düünce yaps ve hayal gücünü gelitirir, kendimizi ifade etme yeteneimizi gelitirir. Kütüphanesiz Okul Kalmasn projesi ile amacmz çocuklarmza kitap okuma alkanl kazandrmak ve onlarn düünen, üretebilen, kendini daha iyi ifade edebilen bireyler olarak yetimesini salamak diye konutu.

Milli Eitim Müdürü Yalçn Sünenin de bir konuma yapmasnn ardndan Kaymakam Erturul Avc, öretmenlerle de bir araya geldi.

Ana Sayfaya Git