Kitap okumayı eğlenceli hale getirdi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde memur olarak çalışan Atilla Zorer, ilköğretim öğrencisi 2 çocuğuna yaz aylarında kitap okumayı eğlenceli hale getirmek için yüzyıllık ağaç üstüne kulube yaptı.

Haberler 29.08.2018 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vanda yaayan 2 çocuk babas Atilla Zorer, çocuklarna okuma alkanln daha elenceli hale getirmek yazn kullandklar Edremit lçesindeki evlerinin önünde bulunan yaklak 100 yllk olan aacn üstüne kulübe yapt. Eski ve yklan bir evin malzemeleriyle yapt kulübede 10 yanda Abdullah Furkan ile 11 yandaki Yasir, bo vakitlerinde burada kitap okuyor. Aaç üstündeki kulubeyi ayn zamanda ev halkda çay içmek ve dinlenmek için kullanyor. Aaç altnda ayrca çocuklarn oynamas için tenis masasda bulunuyor.

OKUMAYI ELENCE HALNE DÖNÜTÜRDÜ

Yaz aylarnda kitap okumay elenceli hale getirmek için böyle bir ey yaptn belirten Atilla Zorer, Yaz aylarnda yazlk olarak Edremit lçesindeki evimizi kullanyoruz. çocuklarn yazn evde kitap okumak istemediklerini farkedince böyle bir fikir gelitirdim. Eski bir evin malzemelerini kullanarak bahçemizdeki aacn üstüne bir kulübe yaptm. çocuklarm için kitap okumak elenceye dönütü. u ana kadar 30-40 kitap okudular. Buda beni çok mutlu etti diye konutu.

Ana Sayfaya Git