Kız çocukları okullarını boyadı

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi personelinin desteğiyle, kız çocukları mahallelerindeki okulu boyadı.

Haberler 10.08.2017 - 08:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Artuklu ilçesi Tilkitepe Mahallesinde yaayan kz çocuklar, belediye personelinin desteiyle tadilatn da yaptklar okulu boyayarak, yeni eitim öretim dönemine hazr hale getirdi.

Büyükehir Belediye Bakan Vekili Mustafa Yaman, kentte artk güzel eylerin olduunu belirtti.

OKULLARINI BOYADILAR

Günden güne kendini yenileyen kentin, deiimiyle beeni kazandna iaret eden Yaman, Bu deiim sadece kent merkezlerinde deil, krsal mahalle ve köylerimizde de en güzel ekilde kendini göstermektedir. ifadesini kulland.

Kzlarn okullarna sahip çkmasnn çok anlaml olduunu vurgulayan Yaman, unlar kaydetti:

Kzlarmz, açtmz kurslarmzn ardndan okullarnn fiziki olarak en güzel hale gelmesini arzu etti. Bizlerle bu fikirlerini paylatklarnda ise mutluluk duyduk. Hemen gerekli malzemelerin teminini salayarak, personelimizle ie baladk. Okulumuz imdi eskisinden daha güzel duruma geldi. nanyoruz ki bu çalmamz örnek olacak. Dier krsal mahallelerimizde de buna benzer projeler yapacaz.

Mahalle Muhtar Bahattin Önal da Belediyemizin katklaryla köyümüzün kzlar okulumuzu daha güzel hale getirdi. Halkmz bu durumdan çok mutlu. Bize bu konuda yol açan Yamana teekkür ederiz. dedi.

Ana Sayfaya Git