Kızılay şubeleri eğitim için Diyarbakır'da bir arada

Diyarbakır'da Kızılay şubelerinin katılımıyla 'Şube Kapasite Geliştirme Eğitimi' düzenlendi.

Haberler 04.07.2019 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kzlaynn düzenledii, eitimde Türk Kzlay Diyarbakr ube Bakan Mesut Ik tarafndan selamlama konumas yapld. Eitimde, Türk Kzlaynn milli vizyonu, 2030 yl küresel sürdürülebilir kalknma hedefleri, uluslararas Kzlhaç ve Kzlay Dernekleri Federasyonunun stratejileri ve Kzlayn ubelerdeki faaliyetlerini gelitirmek adna hazrlad hedefleri anlatld. ube yöneticileri ile 2019 yl Türk Kzlay kurban kampanyas hazrlklarnn planlarnn da paylald eitime Kzlay Genel Sekreteri Hüseyin Can, genel merkezden gelen 12 eitimci ile 13 ilden gelen ube bakan, bakan yardmclar, sekreter, yönetim, denetim kurulu üyelerinin, Genç Kzlay yöneticileri ve üyeleri de katlm gösterdi.

yilikte, kendimizle ve birbirimizle yarmalyz

Tüm birimleriyle, ülke ve dünya genelinde çok yönlü faaliyetler gerçekletiren Kzlayn ihtiyaç sahipleri ve baçlarla dorudan temas kuran ubelerinin, uzun ve ksa vadeli hedeflerinin anlatld eitimin açl konumasn yapan Kzlay ubeler Müdürü Suat Bey, ubelerin kendileriyle ve biri birleriyle iyilik için yarmalar gerektiini söyledi. Bey, 2030 yl stratejik hedefler dorultusunda ülke genelinde olduu gibi bölgemizde de yüksek çaba gösterilmeli. ubelerimiz birbiriyle ve kendileriyle iyilikte yarmal. Bunun için tüm paydalarmz harekete geçirmeliyiz dedi.

Kzlay birlik ve beraberlikle gücünü arttracaktr

2019 ube Kapasite Gelitirme Eitiminde konuma yapan Türk Kzlay Kzlay Genel sekreteri Hüseyin Can ise tüm ubelere birlik ve beraberlik çarsnda bulundu. Can Birlik içerisinde hareket etmek Kzlay güçlendirecektir. Paydalarmzla güçlerimizi birletirdiimiz takdirde, daha anlaml, daha etkili çalmalar ortaya çkacamza inanyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git