Kızlara saç bakımı

Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) ve Halk Eğitim Merkezinin birlikte yürüttükleri proje kapsamında Siverek'in kırsal mahallelerinde okuyan kız öğrencilerin saç bakımı ve kesimi yapıldı. Proje kapsamında Taşıkara (Bitik) İlk ve Ortaokulunda bulunan 100 kız öğrencinin saç bakımları yapıldı.

Haberler 18.04.2018 - 08:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Saç bakm ve kesim sonrasnda örencilere saçlarn salkl bakm hakknda bilgi verildi. Takara Ortaokulu 7. snfnda okuyan Fatime Atu, yetkililere teekkür ederek, Buraya ehirden gelen berber ve kuaförcü ablalar bizim saç bakmmz yapyor. Saçlarmzn bakmn ve kesimini yaptklar için çok mutluyuz. Saçlarmzn krklarn aldlar, bakmn yaptlar, eminim ki tüm arkadalar bu çalmadan memnundur. Herkese çok teekkür ediyorum dedi

KIZLARA SAç BAKIMI

çalmayla ilgili açklamalarda bulunan çATOM Siverek sorumlusu Aysel Güzeler, Siverek Kaymakaml ile Siverek Milli Eitim Müdürlüü ibirliiyle bata ilçe merkezinde bulunan rehabilitasyon merkezindeki örenciler olmak üzere, krsal mahallelerde bulunan kz örencilerimizin saç bakm ve kesimini yapyoruz. Bakmlarndan sonra, örencilerimize saçlarn nasl bir ekilde salkl koruyabilecekleri konusunda bilgi verdik. Köy ortamnda, kuaför konforunda örencilerimize hizmet etmekten çok mutluyuz diye konutu.

Saç kesim ve bakmlarndan memnun kalan örenciler, yetkililere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git