Komutanlarla okul boyandı!

Komutanlar öğrencilerle birlikte okul bahçesindeki parmaklıkları boyadı

Haberler 15.11.2021 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Beytüebap ilçesindeki örencilerin uygulamal derslerine elik eden komutanlar, okul bahçesinde örencilerle birlikte demir parmaklklar boyad.

Beytüebap ilçesinde kaymakamln destekleriyle bütün okullara boya alan lçe Milli Eitim Müdürlüü, okullarn iç ve d cephelerini boyamaya balad. 75inci Yl lk ve Ortaokulunda örencilerin uygulamal dersinde okul bahçesindeki demir parmaklklar boyayan ekiplere yardm eden lçe Jandarma Komutanl personeli örencilerle birlikte boyama yapt. Etkinlikte gün boyu okulun çevresini boyayan Mehmetçik, örencilerle güzel vakit geçirdi. Ara tatile giren okullarda son günde düzenlenen etkinlikle örenciler doyasya elendi.

ÖRENCLER VE KOMUTAN

Nisan Cin isimli örenci boyama yapt için çok mutlu olduunu söyleyerek, u anda okulumuzun bahçesinin demirlerini boyuyoruz. Hepinizi bu ie davet etmek istiyorum, okulun bahçesini boyayn dedi.

Adar Ataman adl örenci ise, Öretmenimiz bize etkinlik düzenledi. Biz boyama yaparsak resim dersinde yetenekli oluruz. Küçükler bizi izliyorsa bizim gibi boyama yapsnlar, büyüdüklerin de boyama içisi olabilirler diye konutu.

Ana Sayfaya Git