Köy çocukları sinemayla buluştu

Bismil ilçesi Yukarıharım Köyü İlkokulu öğrencileri Bismil Belediyesince düzenlenen uzay evi gösterisi ile sinemayla buluştu.

Haberler 07.05.2018 - 08:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil ilçesi Yukarharm Köyü lkokuluna tamal olarak gelen 300 örenci ilçe belediyesi öncülüünde düzenlenen uzay evi gösterisiyle sinema ile tant ve gökyüzünü tanma frsat buldu.

SNEMAYLA BULUTULAR

Krsal kesimde yaayan çocuklarn sinemadan mahrum kalmamas için gerçekletirilen etkinlikle ilgili bilgi veren Yukarharm Köyü lkokulu Müdürü Serhat Yekta, Okulumuza yaklak 15 köyden tamal olarak gelen örencilerimiz, rehber öretmenimiz Bilal Dadak ile birlikte belediyemizden talepte bulundu. Belediyemiz de bunu memnuniyetle kabul etti. Bölgemizde krsal kesimde yaayan çocuklarmz sinema etkinliinden mahrum kalmaktadr. Belki de bugün birçok örencimiz ilk defa sinema ile tant. Örencilerimizin bu tür etkinliklere çok ihtiyac var. Gösteriyi izlerken mutluluklar yüzlerine yansyordu. Bu faaliyeti gerçekletirmemize imkan veren Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Turgay Gülenç ile lçe Milli Eitim Müdürü Aydn Aka ükranlarmz sunuyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git