Köy okullarını gezip öğrencileri tıraş ediyor

Siverek ilçesinde bir berber, kendi imkanlarıyla köy okullarını gezerek öğrencileri ücretsiz tıraş ediyor

Haberler 19.12.2019 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siverek ilçesinde bir berber, köy okullarn kendi imkanlaryla gezerek örencileri ücretsiz saç tra yapyor.

Camikebir Mahallesinde kuaför salonu ileten Serkan Elverir (33), sosyal sorumluluk projesiyle çocuklarn yüreine dokunuyor. Elverir, lçe Milli Eitim Müdürlüü ile 3 yldr sürdürdüü proje kapsamnda örencilerin saçlarna özenle ekil veriyor.

Proje kapsamnda ilçeye yaklak 50 kilometre uzaklkta bulunan Söütlü Mahallesine giden Elverir, Söütlü Birletirilmi Snfl lkokulunda eitim gören erkek örencilerin saç kesimi ve bakmn yapt.

Serkan Elverir, balatt projenin 3üncü ylna girdiini söyledi.

u ana kadar krsaldaki 20 okulu ziyaret ederek örencilere saç tra yaptn aktaran Elverir, Yaklak bin örencinin saç kesimi ve bakmlarn yaptm. Bazen arkadalarmn araç desteiyle bazen de kendi imkanlarmla okullara gittiim oluyor. Hiçbir ekilde yardm almadm ve talep etmedim. Tamamen kendi imkanlarmla yürütmeye çaltm bir projedir. Gönüllü olarak yapyorum. dedi.

- çocuklarn yüzündeki tebessümle mutlu oluyorum

Projeyle eitime destek vermeye çaltn anlatan Elverir, çocuklarn yüzündeki tebessüm beni gayet mutlu ediyor. Onlarn yüzünü biraz olsun güldürüp mutlu edebiliyorsam o benim için de çok büyük bir mutluluktur. Projemi devam ettirmek istiyorum, u an da projemde snr yok, snr da koymak istemiyorum. Herhangi bir zaman snr koymadm, gidebildiim kadar götüreceim. ifadelerini kulland.

Snf öretmeni Aye Özadam da bu sosyal sorumluluk projesinin önemine dikkati çekerek, Serkan Elverir, dün okula geleceini haber verdi. Ben de örencilerime sürpriz olsun diye söylemedim. Bugün geldi ve harikalar meydana getirdi. Hepsi birbirinden daha güzel oldu. Keke böyle bir projeyi bayan kuaförleri de kz örencilerimiz için yapabilse. diye konutu.

Berber Elverire teekkür eden okul örencisi Muhammet çimen ise Serkan abi bugün gelip saçlarmz kesti. çok yakkl olduk, kendisine teekkür ediyorum. dedi.

Bir dier örenci Ahmet çimen de tra sonras snftaki arkadalar arasnda en yakklnn kendisi olduunu söyledi.

Ana Sayfaya Git