Köy Okulu Öğrencilerinin Spor Malzemesi Sevinci

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından köy okulundaki öğrencilere spor malzemeleri hediye edildi. Dönem sonunda karnelerini alan Kulp İlçesi Saltuk Köyü Dırp Mezrası İlköğretim Okulu öğrencilerine İl Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şubesi AR-GE Birimi tarafından spor ayakkabısı, masa tenisi malzemeleri ve kırtasiye malzemeleri yardımı yapıldı.

Haberler 13.06.2017 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr ve çevresinde çektii fotoraflar ile tannan Fotorafç Ali Alnn da destekleriyle hayrsever vatandalar tarafndan Strateji Gelitirme ubesi AR-GE Birimine ulatrlan spor ve krtasiye malzemeleri 180 km uzaklktaki Saltuk Köyü Drp Mezras lköretim Okulu örencilerine teslim edildi.

KÖYE TESLM EDLD

Strateji Gelitirme ubesi AR-GE Biriminden Esra Yüksel ve Fatma Kahraman tarafndan Okul Müdürü Alper Karaçöle teslim edilen malzemeler örencilere karneleriyle birlikte verildi.

Karneleriyle birlikte çifte mutluluk yaayan örenciler emei geçenlere teekkür ederken, Okul Müdürü Alper Karaçöl ise merkeze bu kadar uzak olmasna ramen özverili bir ekilde yardmlarn esirgemeyen hayrseverlere ve bata l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan olmak üzere yardmlar kendilerine ulatrrken emei geçen herkese çok teekkür etti.

Ana Sayfaya Git