Köy okulunda ücretsiz traş!

Diyarbakırlı berber Mehmet Öner ve çalışanları köy okullarına gidip çocukları ücretsiz tıraş etti.

Haberler 25.10.2019 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl kuaför Mehmet Öner ve çalanlar, sosyal sorumluluk projesi kapsamnda Hani ilçesi çardakl köyünde örencileri ücretsiz tra ederek çeitli hediyeler verdi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamndan kuaför Mehmet Öner, çalanlaryla köy çocuklarna sürpriz yaparak 80 örenciyi tra ederek hediyeler verdi. Yaplan etkinlie Hani Kaymakam Turan Soukoluk, lçe Jandarma Komutan Yüzba Ömer Büyükaslan, lçe Milli Eitim Müdürü Mehmet erif çevik, Diyarbakr Berberler ve Kuaförler Odas Bakan Cemil deirmenci katld.

KÖY OKULLARINI GEZP TRA EDYOR

Yaplan çalma hakknda konuan berber Mehmet Öner, krsalda yaayan ailelerin ve çocuklarn imkanlar kstl olduu için gönüllü olarak böyle bir çalma yapmak istediklerini söyledi. Berber Öner, lçelerde, köylerde berber az bulunur, ya da bulunmaz köy yeri olduu için. Küçük kardelerimize de böyle bir çalmayla sürpriz yapmak istedik. Amacmz hem onlar mutlu etmek, hem de biz büyükler meslek sahibi insanlar böyle güzelliklerle onlarn kalbine iyilik, güzellik tohumlarn serpmek, ileride onlarda belki bizler gibi farkl mesleklere sahip olunca onlarda ayn durumu bakalarna yaparlar diye düünerek örnek bir davranta bulunmak istedik. Sa olsunlar ilçe mülki amirlerimizde bizlere elik edip hem kardelerimizin hem de bizim mutluluumuza mutluluk kattlar. Katklar olan herkese çok teekkür ederim. nallah böyle çalmalarmz daha da olacak. Toplum olarak bunun gibi çalmalarda bulunmu oluruz dedi.

Yaplan sosyal sorumluluk çalmas nedeniyle Hani lçe Kaymakam Turan Soukoluk, Mehmet Öner ve çalanlarna plaket vererek hatra fotoraf çekti.

Ana Sayfaya Git