'Köyde Survivor' yarışması

Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Ortanca İlkokulu'nda, 'Köyde Survivor' yarışması düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'ın da katıldığı yarışmada, el arabasıyla tezek taşıma etabı renkli görüntülere sahne oldu.

Haberler 29.11.2019 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Van Gençlik ve Spor l Müdürlüü pekyolu Gençlik Spor lçe Müdürlüü organizasyonu ile Köyde Survivor yarmas düzenlendi. pekyolu ilçesindeki Ortanca lkokulunun bahçesinde düzenlenen yarmaya, Gençlik ve Spor l Müdürü Nevzat nanç ve pekyolu Gençlik Spor lçe Müdürü brahim Sancar da katld. kilinin mücadelesinin ardndan örenciler de ksyasya mücadele etti. Yarmann el arabasyla tezek tama etab renkli görüntülere sahne oldu.

çOCUKLARIN YARIMASI

Köyde Survivor yarmasnda dereceye girenlere kupa ve madalya verildi. Gençlik ve Spor l Müdürü Nevzat nanç, Bakanlmz 2019 yln gönüllülük yl ilan etti. Biz de gönüllülük yl kapsamnda, zaman zaman çok farkl etkinlikler düzenleyip çocuklarmza ve gençlerimize ulamaya çalyoruz. Köyde Survivor etkinliinde arkadalarmz kendi imknlaryla tüm materyalleri doal ortamdan hazrlayarak, parkur yapt. Yarmann kurallarn pekyolu Gençlik Spor lçe Müdürü brahim Sancar ile çocuklarmza gösterdik. Daha sonra çocuklarmz gün boyu bu yarmaya katlarak güzel bir gün geçirdi. Onlarn yüzündeki o mutluluk bizim için çok önemliydi. Bundan sonra en ücra köemize kadar çocuklarmza deiik faaliyetlerle ulaacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git