KPSS Alan Bilgisi oturumları cevap anahtarları yayımlandı

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı Alan Bilgisi oturumlarının temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarına 10 gün süreyle ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşılabilecek.

Haberler 24.07.2019 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ölçme, Seçme ve Yerletirme Merkezi (ÖSYM) Bakanlnca Kamu Personel Seçme Snav (2019-KPSS) Alan Bilgisi oturumlarna ilikin temel soru kitapçklar ve cevap anahtarlar yaymland.

ÖSYMnin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 20-21 Temmuz 2019 tarihlerinde uygulanan 2019-KPSS A Grubu ve Öretmenlik Snav Alan Bilgisi Testlerinin (Kamu Yönetim, Uluslararas likiler, çalma Ekonomisi ve Endüstri likileri, Hukuk, ktisat, Maliye, letme, Muhasebe, statistik) temel soru kitapçklar ile cevap anahtarlar eriime açld.

CEVAP ANAHTARLARI

Adaylar, temel soru kitapç diziliminde verilen snav sorularnn tamamna ÖSYMnin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaralar ve aday ifreleri ile 10 gün süreyle eriebilecek.

Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamnda eser niteliinde ve telif haklar ÖSYMye ait olan sorular, yazl izin olmadan çoaltlamayacak, datlamayacak ve yaymlanamayacak.

Ana Sayfaya Git