KPSS branş sıralamaları yayınlandı

ÖSYM tarafından 2016 KPSS'ye lisans, önlisans ve ortaöğretim düzeyinde katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları güncellendi

Haberler 03.03.2017 - 09:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ölçme, Seçme ve Yerletirme Merkezince (ÖSYM), 2016 Kamu Personel Seçme Snavna (KPSS) katlan adaylarn snav sonuçlarna göre bran baznda sralamalar güncellenerek yaynland.

ÖSYMden yaplan yazl açklamaya göre, 2016 KPSSye lisans, önlisans ve ortaöretim düzeyinde katlan adaylarn snav sonuçlarna göre bran baznda sralamalar güncellenerek, ÖSYM Aday lemleri Sistemine yanstld.

Adaylar, ÖSYMnin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaralar ve ifreleriyle, güncellenmi bran baznda sralamalarn örenebilecek.

BRAN SIRALAMASI

Bran baznda sralamalar adaylar bilgilendirme amacyla oluturuldu. Adaylar, ayn alanda snava giren dier kiilerle kyaslayarak, baar durumlarn deerlendirebilecek.

Görüntülenen sayfa belge nitelii tamayacak ve deerlendirmelerde ÖSYM sisteminde kaytl bilgiler esas alnacak.

Bran baznda sralama ilemleri, adaylarn ÖSYM sistemi üzerinde 1 Mart 2017de aktif olarak bulunan eitim bilgileri, bu tarih itibaryla sistemde aktif eitimi gözükmeyen adaylarn ise bavuruda belirttikleri eitim bilgileri baz alnarak hazrland.

Ana Sayfaya Git