KPSS'de kimliğini unutan adayların imdadına polis yetişti

Adana'da polis ekipleri, Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek öğrencilerden nüfus cüzdanını evinde unutan iki öğrenciyi sınava yetiştirdi.

Haberler 07.09.2020 - 00:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ölçme, Seçme ve Yerletirme Merkezince düzenlenen ve saat 10.15te balayacak KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek ve Eitim Bilimleri oturumu öncesi adaylar snava girecekleri okullarda hazr bulundu.

Merkez Yüreir ilçesindeki Mobil A.. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde snava girecek iki örenci kimliklerini evlerinde unuttuklarn fark edince 112 Acil çar Merkezini arayarak polisten yardm istedi.

Bunun üzerine iki polis ekibi örencilerin bulunduu yere yönlendirilerek evlerinden kimliklerini almalar saland.

Örenciler, snavn düzenlendii okulun kaplarnn kapanmasna 10 dakika kala snava yetiti. Koarak okula giri yapan örenciler polislere teekkür etti.

Kadn polis memuru, örencilerden birinin babasn arayarak, Ekiplerimiz kznz sa salim snava yetitirdi. Sizleri merak etmemeniz için bilgilendirmek amacyla aradk. diyerek bilgi verdi.

Örencinin babas da polis memuruna, kendisinin yaylada olduunu belirterek, Allah sizlerden raz olsun dedi.

Bu arada baka iki adayn da son anda yetitikleri gözlendi. Koarak snavn yaplaca okula gelen iki kii aramadan geçip snava girecekleri salona ilerledi.

Ana Sayfaya Git