Küçük bedenlerin büyük başarısı

Spor tesisi olmayan Diyarbakır’ın Kocaköy Tepecik Ortaokulu, zor şartlar altında hem futsal hem de satrançta önemli başarılara imza attı.

Haberler 12.04.2019 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tesis sorunu nedeniyle futsal ve satranç müsabakalar için belirli aralklarla Diyarbakr gelen ve burada zor artlarda müsabakalar yapan Tepecik Ortaokulu örencileri, küçük kzlar kategorisinde futsal müsabakalarnda Diyarbakr ampiyonu olurken, satranç kategorisinde de il üçüncüsü olmay baard. Kocaköy Gençlik Spor lçe Müdürü Mehmet Necati Yiit, hem futsalda hem de satrançta baarl olan Tepecik Ortaokulunu yürekten kutladn söyledi. Yiit, Kstl imkanlarla Tepecik Ortaokulu büyük baar elde etti. Tesis sknts yaamamza ramen tüm çalmalarn ve maçlarn Diyarbakrda yapan bu okulumuz futsalda kent birincisi oldu. Satrançta ise üçüncülük kupasn elde etti. Futsalda kent birincisi olan ekibimiz, bölge müsabakalarna katlma hakkn elde etti. Onlar bu kstl imkanlarla ramen büyük baarlar elde ettii için yürekten kutluyor ve baarlarnn devamn diliyorum. Bu çocuklarmza iyi bir eitim veren baarl olmalarn salayan öretmenlerimizi de ayrca tebrik ediyorum. Gerçekten bizim için önemli bir baarya imza attlar dedi.

çocuklarmzn yannda olacaz

Bölge müsabakalarna katlacak olan futsal ekiplerine ellerinden gelen destei sunacaklarn vurgulayan Yiit, sözlerini öyle tamamlad:

Bu okulumuza imkanlarmz el verdiince destek olacaz. Onlarn Diyarbakr en iyi ekilde temsil etmelerini salayacaz. nallah vereceimiz destekle bu ekibimiz bölge müsabakalarnda da ampiyonluk elde eder ve mutluluumuzu bir kat daha artrr. Gönlümüz ve desteimiz onlarla olacak.

Ana Sayfaya Git