Kulp Belediyesi'nden anaokulu öğrencileri için ücretsiz servis

Diyarbakır’ın Kulp Belediyesi ücretsiz hastane servisi, ücretsiz sosyal hizmetleri araçlarından sonra anaokul öğrencileri için de ücretsiz servis aracıyla hizmet vermeye başladı.

Haberler 18.11.2017 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kulp Belediyesi ücretsiz hastane servisi, ücretsiz sosyal hizmetleri araçlarndan sonra anaokul örencileri için de ücretsiz servis aracyla hizmet vermeye balad.

Birçok alanda ücretsiz servis aracyla hizmet verdiklerini söyleyen Kulp Belediye Bakan Fatih Dülgerolu Ücretsiz hastane servisi, ücretsiz sosyal hizmet araçlarmzdan sonra anaokuluna giden çocuklarmz tayacak olan ücretsiz servis aracmz da hizmet vermeye balad.

ÜCRETSZ ÖRENC SERVS

Kulp ilçesinde yaayan anaokul çandaki bütün çocuklarmzn okullarna rahat ve güvenli bir ekilde gidip gelmelerini salamak amacyla ücretsiz servis hizmetini elzem görüp hayata geçirdik. çocuklarmzn eitim alabilmeleri için okullarn fiziki artlarn düzenleyerek, eitimleri için gerekli araç-gereçlerini temin ederek, güvenli bir ekilde ücretsiz servis araçlarmzla ulamlarn salyoruz. dedi.

Kulp Belediyesine bal ücretsiz anaokul servis arac her gün 190 anaokul örencisinin ulamn salyor. Veliler hizmetlerinden dolay memnuniyetlerini dile getirerek Kulp Belediyesine teekkür ettiler.

Ana Sayfaya Git