Kulp’ta, eğitimcilere yangın eğitimi

Kulp ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü İş Güvenliği birimi tarafından eğitim ve öğretim kurumlarında çalışan personele yangına müdahale ve söndürme eğitimi verildi.

Haberler 10.03.2017 - 08:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf çok amaçl konferans salonunda l Koordinatörü Mustafa Kandran, çnar lçe Koordinatörü Refik Kurt, Hani lçe koordinatörü Ramazan Göki tarafndan düzenlenen eitimde, yangnn sebepleri, mücadele yöntemleri, tehlikeleri, önleyici tedbirleri, ihbar usulleri, acil durum ekipleri, acil durum plan, yangn alglama ve söndürme konular teorik ve uygulamal olarak anlatld.

YANGIN ETM

lçe Milli Eitim Müdürlüü Sal ve Güvenlii Koordinatörü Süleyman Arcan, yapt açklamada, kanun gerei zorunlu olan yangn eitimlerini lçe Milli Eitim Müdürlüüne bal okul ve kurumlarda görev yapan çalanlara verdiklerini belirtti.

lçe Milli Eitim Müdürü Fatih Kaya ise Eitim ile yangn konusunda personelimizi bilinçlendirmeyi hedeflemekteyiz. Ayn zamanda olas yangn durumlarnda yaplacak çalmalar personelimizle planlayarak nasl müdahale edilecei hususlarnda da uygulamal çalmalarda bulunduk. lçe Milli Eitim Müdürlüü olarak i sal ve güvenlii kültürünü gelitirmek üzere üzerimize düen tüm yasal ve vicdani sorumluluklarmz yerine getirmek için çalyoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git