Kulp'ta öğrencilere giysi yardımı

Kulp'un Sarıçoban İlk ve Ortaokulunda Müdür Yardımcılığı yapan Furkan Işıldak ihtiyaç sahibi öğrenciler için giysi ve ayakkabı temin etti.

Haberler 28.12.2016 - 08:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aygün Mahallesindeki Sarçoban lk ve Ortaokulunda beden eitimi öretmenlii de yapan Müdür Yardmcs Ildak, klk giyecei olmayan örenciler için yardm kampanyas balatt.

Yardm için üniversite yllarndaki okul arkadalaryla iletiime geçen Ildak, okullarnda eitim gören ihtiyaç sahibi 50 örenci için klk elbise temin ettiklerini söyledi.

GYS YARDIMI YAPILDI

Köylerdeki örencilerin sosyo ekonomik durumlarnn düük olduunu kaydeden Ildak, Özellikle kn çocuklarn üstünde klk mont ve ayakkab yoktu. Souk havada birçok örencinin ayanda lastik ayakkab vard. O ayakkablar ince olduu için çocuklarn aya üüyordu. Bu soruna nasl bir çözüm getirebiliriz diye düündük. çocuklarmz üümesin diye, üniversite dönemimdeki arkadalarm aradm. Klk ayakkab, eldiven ve mont talebinde bulundum. Bizi krmayp 50 örenciye klk ayakkab, mont, eldiven ve benzeri klk giyecekleri gönderdiler. dedi.

Üniversite arkadalarnn yardmyla gönderilen malzemeleri örencilere dattklarn ifade eden Ildak, örenciler sevindii için çok mutlu olduklarn söyledi.

Ildak, arkadalarna ve datmnda emei geçenlere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git