Kulp'ta yıl sonu sergisi açıldı

Kulp ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen yıl sonu sergisi törenle açıldı.

Haberler 24.05.2017 - 08:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulp Halk Eitim Merkezince 2016-2017 eitim ylnda açt çeitli kurslara katlan kursiyerlerin yl boyunca emek vererek yapt ürünler görücüye çkt.

Halk Eitim Merkezi salonunda açlan sergide, yiyecek içecek hizmetleri, giyim üretim teknolojileri, seramik ve cam teknolojileri, el sanatlar kurslarnda ortaya çkarlan ürünler ile müzik gösterileri yer ald.

YIL SONU ENL

Kulp Halk Eitim Müdürü emsettin Pehlivanoullar, Halk Eitim Merkezi ile okullardaki eitim merkezlerinde herkese hitap eden çok sayda kurs olduunu söyledi.

Halk kurslara katlmaya davet eden Pehlivanoullar, El emei, göz nuru dediimiz bu ürünler kursiyerlerimizin emekleridir. O emeklerine kendi özgün deerlerini de kattlar. El emei, göz nuruyla ortaya konulan her ey deerlidir. çok fazla sayda örenme modülümüz var. Yeni modüller de yapabiliriz, yeter ki siz isteyin biz eitim vermeye hazrz. Bir kez kurs almanz yeterli deil, yeni kurslar alabilirsiniz. diye konutu.

Açla, Kulp Kaymakam Fatih Dülgerolunun ei Sevda Dülgerolu, lçe Milli Eitim Müdürü Fatih Kaya, Milli Eitim ube Müdürü Fatma Saraçolu, Kulp Belediyesi Kültür leri Müdürü Seven Tademir, okul müdürleri, kursiyerler ve vatandalar katld.

Ana Sayfaya Git