Kur'an-ı Kerim'i güzel okumayı çocuklara aşılıyor

Çeşitli yarışmalarda Türkiye ve uluslararası başarılar elde eden Siirtli din görevlisi Ramazan Toprak, Kur'an-ı Kerim'i güzel okumayı genç hafızlara aşılıyor.

Haberler 22.05.2019 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankarada düzenlenen Kuran- Kerimi güzel okuma yarmasna katlan Siirt Ensar Cami mam Hatibi Toprak rakiplerini yenerek finale kald. Yaplan Kuran- Kerimi güzel okuma yarmasnda finale kalmann mutluluunu yaadn belirten Toprak, Kadir gecesinde finallere imdiden hazrlandn dile getirdi. Toprak, Daha öncesinde 2 kez Güneydou Anadolu Bölge birincilii derecesi aldm. Daha sonra Türkiye finallerinde Siirtimizi 2 defa temsil ettik Türkiye 4üncüsü oldum. Önceki gün Ankarada düzenlenen ve finali Kadir gecesinde yaplacak Kuran- Kerimi güzel okuma yarmasnda yine Siirtimizi temsilen katlarak birinci oldum. Allah nasip ederse Kadir gecesinde güzel Siirtimizi evliyalar ve ulema diyar Siirtimizi inallah final için yaracaz. Bu noktada bütün Siirtli hemerilerimizden bütün arkadalarmzdan, dostlarmzdan dua talep ediyoruz. nallah Siirtimizi güzel yerlere götürürüz. çünkü Siirtimiz gerçekten buna çok layk. Herkesi bu noktada Allah rzas için maddi manevi dua etmeye davet ediyorum. Allah bizim üzerimizde emei geçen bütün hocalarmzdan raz olsun dedi.

Hocam gibi Kuran- Kerimi güzel okumak istiyorum

Ensar Camiinde hafzlk yaptn belirten Emrullah Gültekin adl örenci, hocalarnn finallere kald için çok mutlu olduklarn dile getirdi. Gültekin Ensar cami yatl Kuran kursunda hafzlk yapyorum. En büyük hedefim hocalarmz gibi imam olmak diye konutu.

Hocalar gibi Kuran- Kerimi güzel okuma yarmalarna katlmay hedeflediini belirten Hasan Bara isimli örenci, hocalarnn finalde birinci olmasn istediini belirtti. Bara, Hocalarmz Kuran- Kerim okuma yarmasnda finallere kald. Hepimiz çok mutluyuz. nallah bizde böyle güzel yerlere geliriz eklinde konutu.

Abdurrahman anl adl örenci ise, kendilerinin de hafzl bitirip hocalar gibi güzel yerlere gelmek istediklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git