Kur'an Kursu Cıvıl Cıvıl Oldu

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Bismil Belediyesi, 4-6 yaş arası çocuklar için ilçede 20 Kur'an kursu açtı.

Haberler 24.05.2018 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Belediyesi, müftülük i birliiyle çocuklar için Kuran kurslar açt.

çileri Bakanlnca görevlendirme yaplan Bismil Belediyesi, lçe Müftülüünün salayaca din görevlisi desteiyle tüm maliyeti belediyece karlanmak üzere 4-6 ya çocuklara yönelik 20 Kuran kursunu hizmete sundu.

Bismil Müftüsü Ahmet Durmu, yapt deerlendirmede, belediyenin destei ile 4-6 ya arasndaki çocuklarn Kuran örenmelerine arlk verdiklerini aktard.

Kurslarda çocuklara milli ve manevi duygular, insani deerlerle ilgili bilgiler verildiini anlatan Durmu, öyle konutu:

Bismil Belediyesinden Kuran kursu

Kuran kurslarnda milli ve manevi deerlerine bal bir gençlik yetiecektir. Belediyemizin yardmyla ksa bir süre içerisinde 20 kuran kursu açtk, her bir kursumuzda 20 örencimiz eitim görmektedir. nallah bu artarak devam edecek. çocuklarmz vatanna milletine memleketine, anne ve babalarna yararl birer evlat olsunlar. Daha önce böyle kurs açma imkanmz yoktu.

Açlan Kuran kursunda eitimen olarak görev alan Cemile Gülten ise kursa katlan çocuklara uygulamal namaz, ibadet, ahlak konularnda da eitim verdiklerini söyledi.

Kursta Milli Eitim Müdürlüünün verdii programlar da uygulamaya çaltklarn belirten Gülten, Kursa gelen çocuklarmz çok memnun, aileleri de bu durumdan çok memnun kalyor. çocuklarmz Kuran- Kerim öreniyor. çocuklarmzda epey bir gelime saland. Bu ortam hem bize hemde çocuklara salayan belediyeye teekkür ediyoruz. dedi.

Örencilerden Sümeye çelebi de kursta Kuran- Kerim örenmenin mutluluunu yaadn söyledi.

Ana Sayfaya Git