Kurumsal iletişim eğitimi

Mardin Artuklu Üniversitesi'nde (MAÜ) idari personellere yönelik 'Gülümseyen üniversite bağlamında kurumsal iletişim' konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Haberler 26.10.2019 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kurumsal kimlik ve kurumsal aidiyet konularnn esas alnd seminere, MAÜ Rektörü Prof. Dr. brahim Özcoar, Rektör Yardmcs Prof. Dr. Vahap Özpolat, Genel Sekreter yardmclarndan Tark Demir, Muhammed kbal Saylk ve M. Beir Büyükta, üniversitede görev yapan ef, mühendis, kütüphaneci, programc, çözümleyici, kimyager, tekniker, teknisyen, hemire, memur, bilgisayar iletmeni, oför, aç, bekçi, hizmetli 4/B sözlemeli personel ve sekreterler katld.

HZMET ç ETM

Üniversite personellerinin niteliinin, misyon ve vizyonu dorultusunda her bakmdan yükselmesini arzu ettiklerini belirten MAÜ Rektörü Prof. Dr. brahim Özcoar, Göreve baladmz andan itibaren yönetim anlaymzn temel prensibi, tüm üniversite personellerinin saygnlnn ayn olduu hususudur. Her çalanmzn üniversitemiz üzerinde hakk vardr ve bu hakkaniyet duygusu ile kurumumuzu sahiplenmesi gerekir. dedi.

Yanl i yapmaya yönelik net ve keskin bir disiplin ile hareket edilmesi gerektiini vurgulayan Rektör Özcoar, baar çtasnn yükseltildii yönetim anlayna tüm kesimin sorumluluk alarak katk salamas gerektiini belirtti.

Soru cevap ile devam eden program, toplu fotoraf çekimi ile son buldu.

Ana Sayfaya Git