Kütüphane kampanyası

Diyarbakır Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Bölümü öğrencilerinden oluşan bir grubun Öğretim Üyesi Dr Osman Solmaz yönetiminde kurdukları Yeni Nesil Öğretmenler Kulübü’nün Yurt çapında gerçekleştirmiş olduğu kütüphanenin açılışı yapıldı.

Haberler 26.04.2017 - 08:04 Son Güncelleme : 26.04.2017 - 08:57

Merkez Yeniehir ilçesindeki Nuriye Ak ilkokulunda öretmen adaylarnn tamamen kendi çabalar ile boyanp yenilenen ve dekore edilen kütüphane ayn zamanda hayrseverlerin balam olduklar kitaplarla donatlp dün Örencilerin hizmetine sunuldu.

Öretmen adaylarnn da en az örenciler kadar heyecanl ve mutlu olduklar gözlenirken, hayrseverler tarafndan balanan kitaplar ve dier materyaller örencilerle buluturuldu. Topluma faydal bireyler yetitirmenin temel hedefleri olduunu belirten öretmen adaylar, örencilerin yüzlerinde tebessüm oluturmann kendilerini de mutlu ettiini belirterek bu gibi topluma hizmet kapsamnda gerçekletirilen çalmalara devam edeceklerini söylediler.

Örencilerin sabrszlkla bekledii kütüphanenin açlnda mikforonlarmza konuan müdür yardmcs Sedat Önen unlar söyledi.

Hepimiz çok mutlu olduk

kütüphanemizin kurulu batan sona bir düünce ürünüydü. Okula ve milli eitime daha iyi katk sunmak için çocuklarmzn gelecei için ne yapabiliriz diye sürekli bir dinamizm halindeyiz. Bulunduumuz konum itibariyle biraz dezavantajl çocuklara hitap ettiimiz için biraz daha hareketli olmamz lazm. Onlarn olumsuzluunu bizim kapatmamz lazm. Bu anlamda ne yapabiliriz diye düündük öretmenlerimiz ve idaremizle böyle bir fikir ortaya çkt. Üniversiteden ne ekilde yardm alabiliriz diye düündük, Doktor Osman Ylmaz ile karlatk kendisi topluma hizmet uygulamalar dersinin ayn zamanda hocas olduu için ve sonuç olarak böyle bir karar aldk hepimiz çok mutluyuz çocuklarmz mutlu oldu.

Ana Sayfaya Git