Kütüphane umut oldu

Bağlar Belediyesine ait kütüphane öğrencilerin umudu haline geldi

Haberler 08.10.2020 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun göreve baladktan sonra teknolojik imkanlarla donatarak eitim merkezine dönütürdüü belediyeye ait kütüphane sunduu imkanlarla ilçedeki ihtiyaç sahibi örencilerin umudu haline geldi.

Pandemi süreci balamadan önce 2020 ylnn ilk 3 aynda 2 bin 753 kii tarafndan ziyaret edilen kütüphanede binden fazla kii ders çalma imkan buldu. 2020 ylnn Ocak aynda bin 66, ubat ta bin 129 ve Mart ta da 558 kii ziyaret ederek belediye tarafndan sunulan çeitli imkanlardan yararland. Ders çalmaya gelen örencilere belediye tarafndan rehberlik hizmeti destei salanrken, ,kaynak kitap ve test kitaplar gibi imkanlar da sunuldu.

TYT-AYT KURSLARINA DEVAM

Kütüphane bünyesinde ilk kez geçen yl oluturulan ve sunulan teknolojik imkanlarla beraber ücretsiz hizmet veren TYT-AYT kurslarna katlan örencilerin 36s çeitli üniversitelere yerlemiti. lk ylnda baarl bir grafik çizen kurs merkezi bu yl da ihtiyaç sahibi örencilerin umudu oldu. 173 örencinin kayt yapt kursun önümüzdeki günlerde çalmalara balamas bekleniyor.

Kütüphane bünyesinde pandemi koullar için geçerli önlemleri alarak hizmete devam edeceklerini belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Ülkemizi etkisi altna alan korona virüs nedeniyle mart ayndan itibaren çalmalara ara vermek zorunda kaldk. Yeni dönemde imkanlar ve tedbirleri artrarak gelecein teminat olan çocuklarmza hak etmi olduklar hizmetleri sunmaya devam edeceiz. Eitim en çok hassas olduumuz konularn banda geliyor dedi.

Ana Sayfaya Git