Kütüphane yaptılar!

MUŞ'ta sağlık çalışanları, trafik kazasında hayatını kaybeden arkadaşları adına Bulanık ilçesine bağlı Olurdere köyündeki okula kütüphane yaptı.

Haberler 23.03.2019 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu E Tipi Kapal Cezaevinde salk memuru Ömer Ozan, 112 Acil Servis tp teknisyenleri Yunus Emre akar ve Devlet Hastanesi otomasyon görevlisi Serkan Yalova, 20 Haziran 2018de çktklar Karadeniz gezisinde trafik kazas geçirerek yaamn yitirdi.

KÜTÜPHANE YAPTILAR

Ayn kazadan yaral olarak kurtulan Mustafa Aksoy ile salk çalanlar, tatil yolunda kaybettikleri 3 arkadalarn unutmad. 112 Acil Serviste çalanlar, 3 salk görevlisinin adn yaatmak için Bulank ilçesine bal Olurdere köyündeki 5 öretmen ve 60 örencisi bulunan okula kütüphane kurmaya karar verdi. lde görev yapan öretmenlerin de destek verdii salkçlar ksa sürede çok sayda kitap toplad. Salk çalanlarndan Yasin Süleymanolu, trafik kazasnda kaybettikleri arkadalarnn adn kütüphanede yaatmak için böyle bir çalma yaptklarn söyledi.

Yapm tamamlanan ve kitaplar yerletirilen kütüphane salk çalanlar, öretmen ve örencilerin katlmyla törenle hizmete açld. Olurdere lkokulu Müdiresi Naciye Arc, vefat eden salk çalanlarna rahmet diledi. Onlarn ansnn okulda yaatlacan ifade eden Naciye Arc, kütüphane hayallerini gerçekletiren salk çalanlarna da teekkür etti.

Ana Sayfaya Git