KYK, öğrencileri spora teşvik ediyor

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunca, öğrencilerin sosyal alanda gelişimlerinin artırılması hedeflenerek, düzenlenen etkinliklerle öğrenciler spora teşvik ediliyor.

Haberler 23.02.2017 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik ve Spor Bakanl Yüksek Örenim Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), örencilerin sosyal alanda geliimlerinin arttrlmas hedeflenirken, düzenlenen etkinliklerle de örenciler spora tevik ediliyor.

KYKdan yaplan yazl açklamaya göre, KYK yurtlarnda kalan örenciler gerçekletirilen sosyal içerikli faaliyetlerle yaamlarna önemli deerler katyor.

Örencilere konaklama ve beslenmeye yönelik hizmetler vermenin yan sra sosyal alanda da geliimlerini arttrmay hedefleyen KYK, örenciler için spor faaliyetleri düzenliyor.

Üniversite örencilerinin sportif faaliyetlere katlmn salayarak serbest zamanlarn faydal ekilde deerlendirmelerini salamak amacyla gerçekletirilen etkinlikler her geçen gün artyor.

SPORUN TEVK EDLMES

Aksaray Kredi ve Yurtlar Kurumunda barnan örenciler, alannda uzman antrenörler tarafndan verilen okçuluk derslerine katlarak spor yapma imkan buluyor.

Örencilerin büyük ilgi gösterdikleri okçuluk eitimiyle ilgili tüm artlarn saland yurtlarda, örencilerin bu faaliyetlere katlm da youn.

Aydndaki KYK yurtlarnda ise örenciler kendi kaldklar yurtlarn bahçelerinin önüne aaç ve çiçekler dikerek bahçe düzenlemesini yapyor.

Bahçe düzenlemesiyle yakndan ilgilenen örenciler doann insan yaamndaki önemi hakknda deneyim sahibi oluyor.

Ana Sayfaya Git