KYK'li öğrencilere faaliyet programları

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunca düzenlenen eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyet programlarına üç ayda 58 binden fazla öğrenci katıldı.

Haberler 04.01.2018 - 08:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yüksek Örenim Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK) düzenlenen eitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyet programlarna üç ayda 58 bin 63 örencinin katlm saland.

KYKden yaplan açklamaya göre, gençleri gelecee daha iyi hazrlayabilmek amacyla ülke genelinde ve KKTCdeki yurtlarda eitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenleniyor.

15 Ekim-22 Aralkta 68 ilde, 16 farkl formatta 103 salon program ile gençlerin akademik, sosyal, kültürel ve manevi olarak geliimlerine yönelik düzenlenen programlara 58 bin 63 örenci katld.

Bu kapsamda, Ftrata Dönü, Nebinin Ayak zleri, Asrlardr Sönmeyen Kandiller, Vefa Günleri, iirin Gölgesinde Türküler ve Tiyatro Sporu, Dijital çan Kodlar, Yapay Zeka Nesli, Oyun Bozan Türkiye, Modern Zamann Prangalar, stiklal Kahramanlar, Yaayan Hazineler, te O An, Kendine yi Bak, Zoru Baaranlar, Bilgiden Bilince konulu programlar düzenlendi.

Ana Sayfaya Git