Leğenle kayak keyfi

Yolçatı Kayak Merkezinde toplanan vatandaşlar, Bingöl Sosyal Olmayı Seviyorum Derneğince (SOS12) düzenlenen etkinlikte leğenlerle kayarak gönüllerince eğlendi.

Haberler 02.01.2017 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kent merkezine 25 kilometre mesafedeki Yolçat Kayak Merkezine SOS12 organizesiyle gelen vatandalar, datlan leenlerle kayak pistinde kayarken, yaanan küçük kazalar izleyenleri korkuttu.

Etkinlie katlanlar karda kayp stres att, davul zurna eliinde halay çekti, ayrca katlmclara çi köfte ikram edildi.

SOS12 Bakan Osman Topluk, dernek olarak leen enliinin beincisini düzenlediklerini söyledi.

Etkinliin Bingöl Üniversitesi örencilerinin kenti tanmasna yönelik yapldn anlatan Topluk, Bizim amacmz Bingöle gelen örencilerin kenti daha iyi tanmalar için kayak merkezine getiriyoruz. limizde fazla sosyal aktivite olmad için dernek olarak biz bu ie öncülük ettik. Bine yakn örenci kitlesi var. Burada leenle kayyorlar, halay çekiyorlar ve canl müzik dinleyerek güzel bir gün geçiriyorlar. ifadelerini kulland.

Topluk, Bingölün k turizmi açsndan Hesarek ve Yolçat kayak merkezleriyle önemli bir potansiyele sahip olduunu ifade ederek, Bizim amacmz Bingölü kayak merkezi yapmaktr. dedi.

Bingöl Üniversitesi örencilerinden Mehmet Özgül, final snavlar öncesi stres atmak için leenle kaymaya geldiini belirtti.

Özgül, Kayak merkezine geldik, baya güzel elenceli geçiyor. Açkças dedi. Finaller haftasnda güzel stres attk ifadesini kulland.

Esra Kaya ise ilk defa böyle bir etkinlie katldn ve çok elendiini dile getirdi.

Hande Özta da Bu yl Bingöl Üniversitesini kazandm. Bir deiiklik olsun diye bu etkinlie katldm. Final haftas olmasna ramen geldik. çok elenceli, herkesin katlmasn tavsiye ederim. diye konutu.

Mazlum Ylmaz, Leenle kaymak çok güzel. SOS12 ekibine çok teekkür ediyoruz. Etkinliin devamn bekliyoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git