LGS adaylarına ücretsiz online deneme sınavı

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un, ‘LGS kapsamındaki merkezi sınav, sadece birinci dönem müfredatından yapılacak' açıklamasının ardından geçtiğimiz hafta 2020 LGS'de çıkacak soruların müfredat ve kazanımları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Mektebim Koleji Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erdem Çıplak, LGS'ye yönelik Türkiye genelinde tüm 8. sınıf öğrencilerini kapsayan online deneme sınavı hazırladıklarını açıkladı.

Haberler 08.04.2020 - 11:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Özellikle 8. snf örencilerinin uzaktan eitim uygulamalar ile Liseye Geçi Snavna (LGS) yönelik youn bir çalma içinde olduklarn belirten Mektebim Koleji Eitimden Sorumlu Genel Müdür Yardmcs Erdem çplak, bu dönemde sklkla tekrar yaplmasn, yetersiz kalnd düünülen konulara daha fazla vakit ayrlmasn ve farkl kaynaklar üzerinden online deneme snavlarna girilmesini önemle tavsiye etti. Erdem çplak, Mektebim Koleji olarak LGSye yönelik Türkiye genelinde tüm 8. snf örencilerini kapsayan bir online deneme snav hazrladklarn bildirerek unlar söyledi:

8. snf örencilerinin girecekleri LGS konu kapsam, yaanan salgn sebebiyle deimi oldu. Mill Eitim Bakanl konu kapsamnn 2019-2020 Eitim-Öretim sezonunun 1. dönemindeki konulardan oluacan bildirdi. Biz de Mektebim Koleji olarak Türkiyedeki tüm 8. snf örencilerimize yönelik ücretsiz LGS Online Deneme Snav hazrladk. steyen tüm örencilerimiz bu deneme snavna 10-11 Nisan tarihlerinde lgs.mektebimtv.com adresi üzerinden kaytlarn yaptrarak girebilirler. Her iki gün için 10.00, 13.00, 16.00 olmak üzere üçer seans belirlendi. Örencimiz istedii seansta snava girebilecek.

AMACIMIZ DAHA çOK ÖRENCYE DESTEK VEREBLMEK

çocuklar nerede, eitim orada sloganyla bu snav gerçekletireceklerini ifade eden Erdem çplak Eitim sektörü olarak gelecek nesilleri yetitirme sorumluluumuz, yaadmz bu zorlu dönemde daha farkl bir boyuta tand. Daha fazla sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmemiz gereken günlerden geçiyoruz. Ulaabildiimiz kadar çok örencimize gerçek bir snav tecrübesi yaatarak onlara hem moral hem destek vermek istiyoruz. Bu çapta bir deneme snav Türkiyede ilk kez uygulanacak. Snav sonuçlarn internet üzerinden 11 Nisanda tüm seanslar bittikten sonra açklayacaz. Örencilerimiz yaklak 100 bin kii içinde nasl bir sonuç aldklarn görerek hedeflerine ulamak için hangi konu veya soru tarzna çalmalar gerektiini daha iyi görebilecekler. Snavda çkacak sorularn tamam Sayn Bakanmzn da açklad gibi 1. dönem müfredatndan ve yeni nesil sorulardan oluacak. Tüm örencilerimizin morallerini yüksek tutmalarn ve konsantrasyonlarn bozmamalarn öneriyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git