LGS öncesi sıraları yenilediler

Diyarbakır'da öğretmenler, LGS öncesi köy okullarının sıra ve masalarını yeniledi

Haberler 13.06.2020 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Özel Diyarbakr Ticaret Sanayi Odas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öretmenleri, Liselere Geçi Snav öncesi sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde köy okullarndaki eskiyen masa ve sralar yeniledi.

çinin Wuhan kentinde ortaya çkan ve ksa sürede tüm dünyay etkisi altna alan korona virüs salgn nedeni ile örenciler uzaktan eitimle snava hazrlanrken, Özel Diyarbakr Ticaret Sanayi Odas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öretmenleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamnda köy okullarnda eskiyen sra ve masalar yeniledi. Köy okullarnda bulunan sra ve masalar öretmenler tarafndan okullara gidilip buradan kamyonete yüklendikten sonra Özel Diyarbakr Ticaret Sanayi Odas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine getirilip buradaki atölyede elden geçirildi.

SOSYAL PROJELERDE BR ADIM ÖNDE OLMAK STYORUZ

Özel Diyarbakr Ticaret Sanayi Odas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tanan eski sra ve masalar öretmenlerin hünerli ellerinde yenilendi. Yaplan proje ile ilgili açklamalarda bulunan Özel Diyarbakr Ticaret Sanayi Odas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Hanifi çelik, 2019-2020 eitim ve öretim ylnn bandan bu yana birçok sosyal sorumluluk projesine imza attklarn söyledi. çelik, Köy okullarnn onarm, çatlarnn onarm, slak zeminlerin onarm, duvar ile sra ve masalarn onarm, kap ve pencerelerin onarmn gerçekletirdik. Bu tür sosyal projelerde bir adm önde olmak istiyoruz dedi.

LGS SINAVINA GRECEK ÖRENCLERE KÜçÜK BR SÜRPRZ YAPACAIZ

Köy okullarnda LGSye girecek orta öretim örencilerine sürpriz yapmak için imdi de sra ve masalarn bakmn yaptklarnn aktaran çelik, imdi de köy okullarnda okuyan örencilere LGSye girerken küçük bir sürpriz yapmak amac ile sra ve masalarnn tamirinin, bakmn gerçekletirdik. çocuklarn snav stresinden uzaklamasn ve daha iyi bir ortamda olmalarn salamak amacyla sra ve masalarnn bakmlarn yapyoruz. Pandemi nedeniyle örencileri okullara almyoruz. Biz uanda yine sosyal sorumluluumuzu yerine getirerek sosyal mesafe ve maskelerimizi takarak öretmenlerimizle birlikte çocuklarmza faydal olmak için görevimizin bandayz diye konutu.

Ana Sayfaya Git