LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

LGS tercihleri 1-12 Temmuz tarihleri arasında e-okul üzerinden ve okul müdürlükleri aracılığı ile alındı. Tercih başvurularının alınmasının ardından yeni eğitim öğretim yılında Lise'de eğitim görecek olan binlerce aday tercih sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak içinde araştırıyor. Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu aracılığıyla LGS yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarih adaylara duyuruldu.

Haberler 16.07.2019 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

LGS tercihleri 1-12 Temmuz tarihleri arasnda e-okul üzerinden ve okul müdürlükleri aracl ile alnd. Tercih bavurularnn alnmasnn ardndan yeni eitim öretim ylnda Lisede eitim görecek olan binlerce aday tercih sonuçlarnn açklanaca tarihi merak içinde aratryor. Ortaöretime Geçi Tercih ve Yerletirme Klavuzu araclyla LGS yerletirme sonuçlarnn açklanaca tarih adaylara duyuruldu.

LGS tercih sonuçlar için geri saym sürüyor. 1-12 Temmuz tarihleri arasnda alnan LGS tercihlerinin ardndan binlerce aday tercih sonuçlarnn açklanaca tarihi aratrmaya devam ediyor. MEB tarafndan yaymlanan Ortaöretime Geçi Tercih ve Yerletirme Klavuzunda yer alan takvime göre LGS tercih sonuçlarnn açklanaca tarih de belli oldu. Peki LGS tercih sonuçlar ne zaman açklanacak?

LGS TERCH SONUçLARI NE ZAMAN AçIKLANACAK?

1-12 Temmuz tarihleri arasnda alnan LGS tercih sonuçlarnn 22 Temmuz tarihinde MEB tarafndan adaylara duyurulmas bekleniyor. Bo kontenjanlarn açklanmasnn ardndan Yerletirmeye Esas 1. Nakil Tercih Bavurular 29 Temmuz 2 Austos tarihleri arasnda alnacak.

Ana Sayfaya Git