LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere online deneme sınavı fırsatı

Salgın sebebi ile öğrencilerin online eğitim sistemi ile evlerinde yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Eğitim Koordinatörü Serdar Şeker, LGS ve YKS sınavına hazırlanan öğrenciler için online deneme sınavı yapacaklarını söyledi.

Haberler 11.05.2020 - 22:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dünyay etkisi altna alan koronavirüs, eitimin de dijital platformlara tanmasna neden oldu. Özel bir eitim kuruluunun müdürü olan Serdar eker, 7 ve 11. Snflar Türkiye geneli online deneme snavlar yaplacak. 13 Mays 2020 tarihinde gerçekletirilecek olan deneme snavlarna katlmak isteyen örenciler kaytlarn ücretsiz bir ekilde basvuru.mektebimtv.com adresi üzerinden gerçekletirebilecek dedi.

eker, snava katlmak isteyen örencilerin en geç 12 Mays tarihine kadar basvuru.mektebimtv.com adresi üzerinden kayt yaptrarak snavna girebileceklerini dile getirdi.

AMACIMIZ DAHA çOK ÖRENCYE DESTEK VEREBLMEK

çocuklar nerede, eitim orada sloganyla geçtiimiz haftalarda LGS ve YKSye girecek olan örenciler için Türkiye çapnda online deneme snavn baaryla uyguladklarn söyleyen Serdar eker sözlerini u ekilde tamamlad:

Bu sefer eitimde zaman mekan snr yok sloganyla 7 ve 11 Snf Örencileri için de birer deneme snav hazrladk. Amacmz özellikle ülkemizin deiik bölgelerindeki dezavantajl örenciler bata olmak üzere daha çok örenciye ulaarak onlara gerçeine benzer bir snav tecrübesi yaatabilmek. Snav stratejilerini gelitirmek isteyen tüm örencilerin kendilerini test edebilecekleri çok önemli bir frsat. Snava hangi dersten balanmas gerektii, eldeki sürenin doru kullanlmas, okuma hznn yeterli olup olmad gibi konular önceden gerçeine uygun bir ekilde yaam olacaklar. Örencilerimiz tecrübelerini artrabilmek için mümkün olduunca fazla deneme snavlarna girmelerini tavsiye ediyoruz. 7 ve 11. Snflar için uyguladmz Türkiye Geneli Online Deneme Snavlarnn sonuçlarn 14 Mays tarihinde açklayacak ve snava giren örencilerimize SMS yoluyla bilgilendirme yapacaz.

Ana Sayfaya Git