LGS’de başarılı olan öğrencilere burs imkanı

Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) başarılı olan öğrencilere İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji yüzde 100’e varan oranda burs desteği vereceğini açıkladı. Aileler, çocukları için kolejin çağrı merkezini arayarak, yeni dönem eğitim bursuna yönelik bilgi alabilir.

Haberler 20.07.2020 - 12:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TÜ ETA Vakf Doa Koleji, LGSde baarl olan örencilere yüzde 100e varan oranda burs destei vereceini duyurdu. Koleji, burs desteiyle örencileri ödüllendireceini aktard. Baarl örencilere yüzdelik dilimlerine göre eitim ve kitap bursu da verilecei belirtildi.

Anadolu ve Fen-Tek Liselerinde eitim alan örenciler, 2020-2021 eitim-öretim döneminde TÜnün yükseköretimdeki bilgi ve tecrübelerinden yararlanma frsat da bulacak.

21. YÜZYIL BECERLER KAZANIYORLAR

Proje modelli lise eitimiyle örencilere 21. yüzyln gerektirdii yeterlilikleri kazandrmak hedefleniyor. Amaç, örencileri aratrma, inceleme, problem çözme, iletiim, fen okur yazarl, teknoloji okur yazarl, eletirel ve yaratc düünme, i birlii yapabilme becerileriyle donatmak. fade yetenei güçlü, sosyal, yenilikçi ve teknolojiyle bark giriimciler yetitirmeyi amaçlayan t-MBA (Teenager MBA) eitim programyla, 10 farkl iletme yüksek lisans dersini lise düzeyine uyarlyor. t-MBA eitim modeli 9, 10 ve 11. snflarda uygulanyor.

Liseye Geçi Snav 2020de baar gösteren örenciler ve velileri, kolejin çar merkezi hattyla veya dorudan kampüslerle irtibata geçerek yeni dönem eitim bursu oranlar hakknda bilgi alabilir.

Ana Sayfaya Git