LGS'de deneme sınavı yapıldı!

Diyarbakır'ın Kulp Belediyesince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) ve Liseye Geçiş Sınavına (LGS) hazırlanan öğrencilere deneme sınavı yapıldı.

Haberler 16.11.2019 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

YKSye hazrlanan 315 örenci için Kulp ilçesindeki liseler ve Halk Eitim Merkezine bal ücretsiz hazrlk kurslar, LGSye hazrlanan 750 örenci için de ilçe merkezi ve krsal mahallelerde bulunan ortaokullarda deneme snav yapld.

DENEME SINAVI YAPILDI

Sosyal belediyeciliin önemine deinen Kulp Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Mustafa Gözlet, snavlara girecek örencilerin bilgilerini ve zaman olumlu kullanma becerilerini test etmek, eksik konular görmelerini salamak ve heyecanlarn yenebilmelerine olanak salamak amacyla deneme snavlar gerçekletirildiini söyledi.

Snav tarihlerine kadar deneme snavlarnn periyodik ekilde devam edeceini dile getiren Gözlet, örencilerden yegane beklentilerinin çalmalar ve azim göstermeleri olduunu aktard.

Gözlet, baarlar için gerekli fiziki donanm ve kaynak teminini bütün imkanlar seferber ederek salayacaklarn dile getirerek, snava girecek tüm örencilere imdiden baarlar diledi.

Ana Sayfaya Git