Liceli çocuklar Karadeniz turunda

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Lice ilçe Gençlik Merkezinde yıl boyunca resim ve müzik dersi alan çocuklar, Karadeniz gezisiyle stres attı.

Haberler 30.07.2018 - 08:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Lice ilçe Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanl desteiyle gerçekletirilen Lice Sanatla Buluuyor projesi kapsamnda 1 yl içinde 100e yakn çocuk resim ve müzik eitimi ald.

Lice Kaymakam ve Belediye Bakan Abdulkadir çelik, Lice için bu projenin çok önemli olduunu belirterek, çocuklarmz 1 yldr çok güzel çalmalara imza att. Krsal mahallelerimizden ilçeye gelerek resim ve müzik derslerine katldlar. çocuklarmz böyle istekli ve azimli olduu sürece onlara yönelik çalmalarmz devam edecek. çocuklarmza kültür ve sanat anlamnda yatrm yapmaya devam edeceiz dedi.

Gezi kapsamnda projede yer alan 39 çocuk Erzurum, Amasya, Samsun, Ordu, Trabzon, Rize ve Artvin illerinin tarihi ve turistik yerlerinin yan sra doa harikas yaylalar ve dier önemli yerleri gezdi. Geziye katlan çocuklar geziden çok memnun kaldklarn ifade ederek destekleri için Lice Belediyesine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git