Lise öğrencilerinden örnek proje

Adana’da tamamı gönüllü lise öğrencilerinden oluşan 40 kişilik ekip, 3 gruba ayrılarak sevgi evleri, yaşlı bakım evleri ve hayvan barınaklarında 2 yıl boyunca çeşitli hizmetlerde bulunarak örnek bir davranış sergiledi.

Haberler 21.08.2019 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanada Seyhan lhan At Anadolu Lisesi örencileri kentteki sevgi evleri ve hayvan barnanda 4 ay süreyle hizmette bulundu. Sevgi evlerindeki her çocuk için bahçeye bir meyve aac fidan diken örenciler, çocuklara okuma alkanl kazandrmak için kitaplar hediye etti. Hayvan barnanda çalan grup ise barnaktaki hayvanlarn bakm ve beslenmesiyle ilgili faaliyetlerde bulundu. Örenciler ayrca okullarnn çevresindeki sokak hayvanlarnn beslenmesi için her ay düzenli olarak mama ba toplad. Yal bakm evinde bulunan grup da yallarla tak yaparak, iir, müzik dinletisi gibi çeitli etkinliklerde bulundu.

Gençlere örnek olan lise örencilerinin öretmenleri enay Seyrekel, projenin örencilerin geliimi açsndan büyük katk saladn belirterek, Örencilerin haftasonlar cep telefonu, tablet gibi elektronik eyalarla vakit geçirmeleri yerine, topluma faydal ve duyarl bireyler olarak yetitirmeyi amaçladk. Ayrca yallarmzn ve sevgi evlerindeki çocuklarmzn hayatlarna dokunmalar çok önemliydi. Güzel bir proje gerçekletirdik diye konutu.

Ana Sayfaya Git