Lise öğrencilerine özel yaz okulu başlıyor

Lise öğrencilerinin tıptan diş hekimliğine, diş hekimliğinden yapay zekâya pek çok alanda uygulamalı ders görebilecekleri yaz okulu 24 Haziran’da başlayacak. Öğrenciler, katılacakları seminer ve etkinliklerle üniversite deneyimi kazanacaklar.

Haberler 27.05.2019 - 01:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bu yl 5incisi düzenlenecek olan stanbul Aydn Üniversitesi Lise Yaz Okulu, lise örencilerini üniversite ortamyla tantrmak amacyla 24 Haziranda balayacak. Sanal Gerçeklik, Tp Uygulamalar, Di Hekimlii, Yapay Zek, Adli Psikoloji, Beyin, QEEG (Beyin Görüntülemesi) ve Biyolojik Geri Bildirim, Sinema Televizyon Uygulamalar, itme ve Denge Bozukluklar Tan ve Tedavi gibi derslerde uygulamal eitim alacak olan örenciler, bu derslerin yan sra drama, spor ve çeitli sosyal aktiviteler ile kampüs hayat da yaayacak.

PROGRAMA KMLER KATILABLECEK?

24 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasnda 2 hafta süresince gerçekletirilecek olan AÜ Lise Yaz Okuluna derslerini baaryla tamamlam ve tercihen ulusal-uluslararas proje yarmalarna veya bilimsel etkinliklere katlm olan tüm lise 9uncu snf tamamlayp 10uncu snfa geçen ve 10uncu snf tamamlayp 11inci snfa geçen örenciler bavurabiliyor.

Bavuru koullarn salayan lise örencileri, stanbul Aydn Üniversitesi Florya Yerlekesinde gerçekleecek yaz okuluna katlabilecek.

Ana Sayfaya Git