Lise öğrencilerinden yardım

Siirt Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan ve 30 öğrenciden oluşan genç gönüllüler topluluğu, bir okula fidan dikti ve öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı.

Haberler 01.04.2017 - 23:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Baykan ilçesine bal Ataba beldesinde, 30 Austos lkokulu bahçesine 30 fidan diken örenciler, yaklak 50 kitap ile krtasiye malzemesi yardmnda bulundu.

Genç Gönüller Topluluu Koordinatörü Faik Erin, gazetecilere yapt açklamada, topladklar yardmlarla köy okullarndaki eksiklikleri giderdiklerini ve fidanlar diktiklerini söyledi.

LSEL ÖRENCLERN YARDIMI

Yardm yaptklar okulun baz eksikleri olduunu belirten Erin, örencilerle önce ihtiyaçlar tespit ettiklerini, ardndan bunlar gidermeye çaltklarn belirtti.

Erin, Örencilere tabiat sevgisi kazandrmak ve köy okulundaki örencileri mutlu etmek amacyla düzenlediimiz etkinlik örencilerde paylama ve fedakarlk duygularnn gelimesine de katk salad. Gün boyunca hem aaç diken hem de ilkokuldaki küçük kardelerini elendiren örencilerimiz, bu anlaml faaliyetteki emeklerinden dolay tebrik ediyorum. ifadelerini kulland.

Köy Okulu Müdürü Abdulhamit Elik yaplan bu etkinlikten dolay yardmda bulunan örenci ve öretmenlere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git