Liselilerin yaşlılara morali

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında Malazgirtli öğrenciler yaşlı ve hasta aileler ile buluştu.

Haberler 08.04.2018 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanl Mesleki ve Teknik Eitim Genel Müdürlüü tarafndan düzenlenen Meslek Lisesi Örencileri Ailelerimizle Buluuyor projesi kapsamnda Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu (Salk) Lisesi örencileri Selçuklu mahallesindeki yal ve hasta aileler ile bulutu. Selçuklu Mahallesi muhtar Fehim Gün, yal ve hasta aileleri belirledikten sonra okul müdürü Dinçer bek nezaretinde hemirelik bölümü öretmen ile örenciler Selçuklu Mahallesindeki yal ve hasta aileleri ziyaret ederek, kullandklar ilaçlar ve salkl beslenme hakknda tavsiyelerde bulundular.

YALILARA MORAL OLDULAR

Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu(Salk) Lisesi hemirelik bölümü örencileri, seker ve tansiyon hastas Mehmet Nuri Karata ve ailesini evlerinde ziyaret ettiler. Karatan tansiyonu ölçen örenciler, kullandklar ilaçlar hakknda bilgi alarak, daha iyi tedavi yollarn anlattlar.

Örenciler, daha sonra sara hastas olan Tuncay çevik ve ailesini ziyaret ettiler. Örenciler tarafndan hastann tansiyonu bakld, gerekli bilgilendirme yapld.

Okul Müdürü Dinçer bek ve hemirelik bölümü öretmen ve örencileri srasyla 80 yandaki Mecbure Karata, Talia Munas ve Besra Nugay ziyaret ederek, ilk yardm salk seti hediye etiler.

Hasta ziyaretlerini deerlendiren okul müdürü Dinçer bek, Bu proje ile örencilerimizin hasta ve yal vatandalarmz birebir görerek, ileriki meslek yaantlarnda çok faydal bilgi sahibi oldular. Bu proje kapsamnda örencilerimiz evde staj yapma imknn yakaladlar. Bu proje çok faydal oldu örencilerimiz için. Örencilerimizde merhamet duygusunu gelitirirken, hastas olan ailelerin bir nebze olsun skntlarn gidermeye çaltlar. Örencilerimizin yal ve hasta aile fertlerinden ald dua her eye deer dedi.

Ana Sayfaya Git