Lisemin projesi!

Diyarbakır Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi 2020 yılı Erasmus + Programı Dance With Me adlı Stratejik Ortaklık Projesi kabul edildi.

Haberler 13.11.2020 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesince hazrlanan 2020 yl Erasmus + Program Dance With Me adl Stratejik Ortaklk Projesi talya Ulusal Ajans tarafndan kabul edildi. Proje sorumlusu ngilizce öretmeni Nilgün Arslan Özil, okul öretmenleri tarafndan yazlp talya Ulusal Ajansna bavurusu yaplan Dance With Me adl Erasmus + KA229 Stratejik Ortaklk Projesinin kabul edildiini söyledi.

AVRUPA PROJES KABUL

Özil, Projemiz dans ve müzik yoluyla kültürler aras kaynamay hedeflemektedir. Proje, Türkiye, spanya, talya, Polonya ve Hrvatistan olmak üzere 5 ortakl bir projedir ve Eylül 2020 de balam olup Austos 2022de sona erecektir. Proje kapsamnda biri kurs faaliyeti olmak üzere 5 hareketlilik planlanm olup toplamda 24 öretmen ve 24 örenci bu faaliyetlere katlacaktr. Projenin toplam bütçesi 145 bin 786 Eurodur Proje kapsamnda ilk hareketliliimiz talyaya gerçekletirilecektir. Daha sonraki hareketlilikler srayla Hrvatistan, Polonya ve spanyaya yaplacaktr. 2 yl sürecek projemiz talyada yaplacak kapan programyla sona erecektir. Proje kapsamnda gerçekletirilecek olan etkinliklerde ülkemizi ve ehrimizi yurt dnda temsil edecek örencilerimiz hem yabanc dillerini gelitirme imkanna sahip olacak hem de farkl ülke kültürlerini görme ve tanma frsat bulacaklardr dedi.

Ana Sayfaya Git