Lisesiler D.Ü'de!

Siirt Kurtalan İHL Öğrencileri, motivasyonlarını yükseltmek ve üniversite ortamını görüp bilgilenme adına Dicle Üniversitesi'ni gezerek fakülteleri tanıdı.

Haberler 13.01.2017 - 14:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirt Kurtalan Kz mam Hatip Lisesi örencileri üniversitemizi ziyaret ederek, fakülteleri tand.

Yüksekörenim arifesindeki lise örencilerinin, motivasyonlarn yükseltmek, üniversite ortamn görüp bu konudaki bilgi ve görgülerini gelitirmek amacyla zaman zaman üniversitemize geldiklerine tank oluyoruz.

Bu kapsamda Dicle Üniversitesini ziyaret eden Kurtalan HL örencileri de sorumlu öretmenleri ile Basn ve Halkla likiler Müdürlüü personeli M. Faysal Özdemir eliinde Tp, Hukuk ve lahiyat Fakültelerine urayarak hem eitim hem de kampüsün fiziki koullaryla ilgili bilgi sahibi oldular.

FAKÜLTELER TANIDILAR

Kampüsün bu kadar büyük, yeil alanlaryla, binalaryla bu kadar güzel bir yer olduunu tahmin etmediklerini dile getiren örenciler, böyle bir üniversitede eitim görmek için çaba sarf edeceklerini söylediler.

Kampüste bir süre gezen ve birer Dicle Üniversitesi örencisi olacaklar sözü veren lise örencileri, lahiyat Fakültesindeki yemekten sonra hatra fotoraf çektirerek kampüsten ayrldlar.

Ana Sayfaya Git