Maç öncesi kitap okudular

Batman’da öğrenciler, “Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar” projesi kapsamında maç öncesi kitap okuyarak, okumanın önemine dikkat çektiler.

Haberler 19.11.2017 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Okul sporlar kapsamnda düzenlenen hentbol il müsabakalar final maç öncesi örenciler Nitelikli Eitime Kararl Admlar projesi çerçevesinde maç öncesi kitap okudular.

19 Mays Kapal Spor Salonunda oynanan final müsabakasn, l Özel dare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, l Milli Eitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Gençlik Spor l Müdürü Halil Eren, öretmenler ve örenciler izledi.

Maç öncesi bir süre örencilerle birlikte kitap okuyan l Milli Eitim Müdürü Mahmut Kurtaran örencilere bilginin erdem olduunu ve bilgiye ulamak için kitap okumalar gerektiini söyledi.

MAç ÖNCES KTAP OKUMA

Kurtaran, Sevgili gençler, eitimde ve sporda baarl olan örenciler bizi çok mutlu ediyor. Sizlerden en önemli isteimiz, eitimde ve sporda baary birlikte elde etmenizdir. Spor beden terbiyesidir ve bedenle yaplr. Bilgi ise erdemdir. Bilgiye sahip olmak için okumalyz. Sayn Valimizin destekleriyle yürüttüümüz Nitelikli Eitime Kararl Admlar projemiz kapsamnda hayata geçirdiimiz Batman Her Yerde Okuyor projemizi her yerde uygulamaya devam ediyoruz. Bugün de burada sizlerle Hentbol müsabakas öncesi kitap okuduk. Bu erdemli davrannzdan dolay hepinize teekkür ediyorum.diye konutu.

Kitap okuma etkinliinin ardndan Okul Sporlar kapsamnda düzenlenen Hentbol l müsabakalar üçüncülük maç ve ardndan final maç oynand. Oldukça heyecanl ve çekimeli geçen müsabakalar sonras Yunus Emre Anadolu Lisesini yenen Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi il üçüncüsü oldu.

Oynanan final maçnda ise Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini yenen Batman Spor Lisesi il birinciliini elde etti. Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de il ikincisi oldu.(LKHA)

Ana Sayfaya Git