Madalyalar şehit öğretmene adandı

Kazandıkları madalyaları okullarına adı verilen şehit öğretmene adadılar.

Haberler 09.05.2019 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRda çeitli dallardaki sportif faaliyetlerde birçok baar elde eden ehit Elif Livan Ortaokulundaki örencilere madalya verildi. Okul Müdürü Mehmet eyhmus Kurul, 11 Haziran 1993te merkeze bal Buçuktepe Köyü lkokulunda teröristler tarafndan ehit edilen öretmen Elif Livana madalyalar armaan ettiklerini belirterek, Eminim bu gurur tablosu ehidimizin ruhunu okamtr. Keke bugün aramzda olsa ve bu gurur tablosunu beraber görebilseydik dedi.

Diyarbakrda okullar arasndaki düzenlenen futsal, tekwando, bocce gibi müsabakalarda il ve bölge ampiyonluu elde eden ehit Elif Livan Ortaokulundaki örencilere okul yönetimi tarafndan madalyalar verildi. Okul bahçesinde düzenlenen törenle örencilere madalyalarn takan ehit Elif Livan Ortaokulu Mehmet eyhmus Kurul, büyük bir gurur tablosunun yaand söyledi.

MADALYA KAZANDILAR

Örencilerin elde etti bu baarlar ehit öretmen Elif Livana armaan ettiklerini belirterek, Bu baarda emei geçen öretmenlerimiz Ramazan Erin, Mehmet Yasin ahinolu ve Nurten Kan olmak üzere bütün çocuklarmza sonsuz teekkür eder, baarlarnn devamn diliyorum. Kendileriyle ne kadar övünsek azdr. Bu baarlarla gösümüz kabard. Bu nedenle mutluyuz, kvançlyz. nallah bölge ampiyonluklarmzn devamn getirip Türkiye ampiyonu oluruz. Eminim bu gurur tablosu ehidimizin ruhunu okamtr. Keke bugün aramzda olsa ve bu gurur tablosunu beraber görebilseydik dedi.

Okulun futsal kz takm antrenörü Ramazan Erin, Türkiye ampiyonasna hazrlandklarn belirterek, Kahramanmarataki grup müsabakalarnda ampiyon olursak Türkiye ampiyonu da oluruz. Biz çok çaltk, çok çabaladk. Hedefimiz Türkiye ampiyonluudur. Ama ilk hedef Kahramanmarataki grup ampiyonluudur, baaracaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git