Mahallelerde sinema gösterimleri başlıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat çalışmaları kapsamında ‘Çocuklar Gülsün Bu Film Hep Sürsün’ sloganı ile merkeze bağlı dış mahallelerde açık hava sinema gösterimlerine başlıyor.

Haberler 17.07.2018 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kentteki kültür ve sanat çalmalar kapsamnda hafta sonlar ücretsiz sinema günleri ile binlerce çocuu sinema ile buluturan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, çocuklar Gülsün Bu Film Hep Sürsün slogan ile merkeze bal d mahallelerde ücretsiz açk hava sinema gösterimlerine balyor. 20 mahallede çocuklara yönelik gerçekleecek sinema gösterimlerinde, çocuklar Bak u Leylee animasyon filmini izleme frsat yakalayacak.

Büyükehir Belediyesi ekiplerinin kuraca seyyar sinevizyon ekipmanlar ile her gün farkl bir mahallede yaynlanmas planlanan filmlerin ilki 17 Temmuz Sal günü Sur ilçesine bal Ali Bardak Mahallesinde gerçekleecek. Film gösterimleri Sur lçesinde 18 Temmuzda Karaçal, 19 Temmuzda Yukarklçta, 20 Temmuzda Yeilvadi ve 21 Temmuzda Dervihasan Mahallelerinde yaynlanacak.

Sur ilçesinin ardndan film gösterimleri srasyla Kayapnar lçesinde Güleçoba, Yolboyu, Kaldrm, Avcsuyu, Baykara, Yeniehir ilçesinde Güzelköy, Hantepe, çakmak, Ekinciler, Alagör, ve Balar ilçesinde Ekince, Körtepe, Tavantepe, Yukar Mollaali, Özdemir mahallelerinde devam edecek.

Ana Sayfaya Git